Κλειστά τα Τέμπη από 5 έως 9 Νοεμβρίου για εργασίες συντήρησης
Κλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, από τις 7 π.μ. έως τις 8 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρηρησης.
Κλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, από τις 7 π.μ. έως τις 8 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρηρησης.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», για τις ανάγκες εργασιών «επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, […] είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 05.11.2012 και κάθε μέρα έως και την Παρασκευή 09.11.2012 από τις 7 (επτά) το πρωί έως και τις 8 (οκτώ) το βράδυ».
«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία» σημειώνει η εταιρεία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, καλώντας το νούμερο 2410 741440, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε το τάνκερ Deyna, μέλος του ρωσικού σκιώδους στόλου
- Κασσελάκης: Έγιναν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με το Predator και δεν κουνιέται φύλλο
- Λέσβος: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους οι τυροκομικές μονάδες λόγω του αφθώδους πυρετού
- Μυθικές καταστάσεις: Ο προπονητής της Σενεγάλης πήγε σε… στρατιωτική βάση το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα (vid)
- Axios: Ο Τραμπ εξετάζει την κατάληψη του νησιού Χαργκ στο Ιράν – Τι θέλει να πετύχει;
- Μισές εξηγήσεις από Μαρινάκη στη Βουλή για το Athens Alitheia Forum

