Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενδείξεις... αποδείξεις για τον «γάμο» του Νεϊμάρ με «Μπάρτσα»

Ενδείξεις… αποδείξεις για τον «γάμο» του Νεϊμάρ με «Μπάρτσα»

Μπορεί κανένας να μην επιβεβαιώνει, όμως, πλέον τα στοιχεία... μιλούν από μόνα τους! Ο Νεϊμάρ, φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφού πλέον υπάρχουν και έγγραφες ενδείξεις αν όχι αποδείξεις. Συγκεκριμένα, στην σελίδα 178 της Ετήσιας Ανασκόπησης της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2011-12, η οποία και δημοσιοποιήθηκε στα μέλη με μετοχές στην πρόσφατη Ετήσια Τακτική Συνέλευση, υπάρχει η παράγραφος που αναφέρει ότι ο σύλλογος έχει καταβάλλει 10 εκατ. ευρώ έναντι των συνολικά 40 για μελλοντική αγορά «ανώνυμου» ποδοσφαιριστή!

Μπορεί κανένας να μην επιβεβαιώνει, όμως, πλέον τα στοιχεία… μιλούν από μόνα τους! Ο Νεϊμάρ, φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφού πλέον υπάρχουν και έγγραφες ενδείξεις αν όχι αποδείξεις.

Συγκεκριμένα, στην σελίδα 178 της Ετήσιας Ανασκόπησης της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2011-12, η οποία και δημοσιοποιήθηκε στα μέλη με μετοχές στην πρόσφατη Ετήσια Τακτική Συνέλευση, υπάρχει η παράγραφος που αναφέρει ότι ο σύλλογος έχει καταβάλλει 10 εκατ. ευρώ έναντι των συνολικά 40 για μελλοντική αγορά «ανώνυμου» ποδοσφαιριστή!

«Στις 30 Ιουνίου του 2012, ο Σύλλογος έχει υποχρεώσεις μακροπρόθεσμης αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ. Σε σχέση με αυτή την υποχρέωση, ο Σύλλογος πλήρωσε στην διάρκεια αυτού του οικονομικού έτους δέκα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία και δηλώθηκαν στον τομέα των προκαταβολών για αθλητικά ζητήματα, για τις 30 Ιουνίου του 2012».

Προφανώς, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη καταβάλει τα 10 εκατ. ευρώ στη Σάντος σαν πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ εκ συνόλου 40 εκατ. που θα στοιχίσει συνολικά το πιθανολογούμενο «deal». Αυτό αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «Sport».

Μάλιστα γίνεται λόγος ότι υπάρχει και ένα χαρτί που εμπεριέχει έναν ιατρικό έλεγχο του «ανώνυμου ποδοσφαιριστή». Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος άσος δεν τηρήσει το προσύμφωνο με τη Μπαρτσελόνα, θα χρειαστεί να πληρώσει 80 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024