
Αυξήθηκαν το Σεπτέμβριο οι καταθέσεις στο κυπριακό χρηματοπιστωτικό σύστημα
Η κλιμάκωση της οικονομικής κρίσης στη Κύπρο, τα υφιστάμενα προβλήματα των τραπεζών της χώρας και η επικείμενη υπαγωγή σε Μνημόνιο δεν έχουν κλονίσει την τραπεζική πίστη. Οι καταθέσεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου κατέγραψαν το Σεπτέμβριο αύξηση, για δεύτερο στη σειρά μήνα, και ανήλθαν στα 70,69 δισ. ευρώ, από 70,66 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.
Η κλιμάκωση της οικονομικής κρίσης στη Κύπρο, τα υφιστάμενα προβλήματα των τραπεζών της χώρας και η επικείμενη υπαγωγή σε Μνημόνιο δεν έχουν κλονίσει την τραπεζική πίστη.
Οι καταθέσεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου κατέγραψαν το Σεπτέμβριο αύξηση, για δεύτερο στη σειρά μήνα, και ανήλθαν στα 70,69 δισ. ευρώ, από 70,66 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου σε ετήσια βάση οι καταθέσεις το Σεπτέμβριο του 2012 αυξήθηκαν κατά 1,2%, σε σχέση με αύξηση 0,5% που σημείωσαν τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους και αύξηση 4,1% το Σεπτέμβριο του 2011, όταν είχαν ανέλθει στα 69,80 δισ. ευρώ.
Η τελευταία μείωση στις καταθέσεις είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

