Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία κυματίζει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία, με εμβαδόν 480 τετραγωνικών μέτρων και βάρος 130 κιλά, κυματίζει από σήμερα, Πέμπτη, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων για τα εκατό χρόνια της απελευθέρωσής της.
Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία, με εμβαδόν 480 τετραγωνικών μέτρων και βάρος 130 κιλά, κυματίζει από σήμερα, Πέμπτη, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων για τα εκατό χρόνια της απελευθέρωσής της.
Το ζεύγος Ζήση Χρυσοχόου παραχώρησε την μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο δήμο Διδυμοτείχου και μεταφέρθηκε απ’εκεί, μέσω του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Για την έπαρσή της χρειάστηκε γερανός.
Είναι η μεγαλύτερη σημαία που έχει κατασκευαστεί ποτέ, με διαστάσεις 17,46 x 27,52 μέτρων και καταγράφηκε στο βιβλίο Γκίνες το 1998. Μέχρι τότε το ρεκόρ κατείχε η βραζιλιάνικη σημαία, με εμβαδόν περίπου 300 μέτρων.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής