Το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων
Νέα συνάντηση θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη στις 15:00 το μεσημέρι οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Οι κυβερνητικοί εταίροι θα κληθούν να επικυρώσουν τα νέα μέτρα.
Νέα συνάντηση θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη στις 15:00 το μεσημέρι οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Οι κυβερνητικοί εταίροι θα κληθούν να επικυρώσουν τα νέα μέτρα.
Οι πολιτικοί αρχηγοί θα συζητήσουν, επίσης, το θέμα της ημερομηνίας και της διαδικασίας ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.
Η κυβέρνηση θέλει να έχουν επικυρωθεί τα μέτρα μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, οπότε θα συνεδριάσει το Eurogroup, προκειμένου να δώσει το πράσινο φως για εκταμίευση της δόσης.
Η κυβέρνηση προκρίνει να ψηφιστούν τα μέτρα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος -συζήτηση και ψήφιση σε δυο ημέρες.
Τα βλέμματα των πολιτικών αρχηγών είναι στραμμένα στις κοινοβουλευτικές ομάδες, αφού στόχος είναι να περάσουν τα μέτρα από τη Βουλή με μηδενικές απώλειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
