Έως 31 Οκτωβρίου οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου
Παρατάθηκαν έως 31 Οκτωβρίου οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Παρατάθηκαν έως 31 Οκτωβρίου οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Οι σύμβουλοι του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, έχουν κατέλθει σε κινητοποιήσεις, λόγω των δρομολογούμενων σε βάρος τους οικονομικών περικοπών.
Εξάλλου, δίωρες στάσεις εργασίας (από 9 π.μ. έως 11 π.μ.) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο Τρίτη, θα πραγματοποιήσουν στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2012, οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας.
Η πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλική Θάνου και Γεώργιος Μανωλίδης, αντίστοιχα, απέστειλαν επιστολή στην πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον προϊστάμενο της επιθεώρησης των δικαστών και τους επιθεωρητές, καθώς και προς τους προϊσταμένους όλων των δικαστηρίων της χώρας και ζητούν αλλά και αναμένουν την κατανόηση και τη στήριξή τους για τις κινητοποιήσεις του δικαστικού κλάδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δώδεκα μήνες με τον Τραμπ: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με δασμούς και πολιτική αβεβαιότητα
- Ράμμος για Φλώρινα: Θα τραγουδάμε ό,τι θέλουμε σε όποια γλώσσα θέλουμε
- Ύπνος: Τα δέκα λάθη που μπορούν να τον «χαλάσουν»
- Μακεδονικά φαντάσματα
- Σύρραξη και μπουνιές στο Πέλικανς – Σανς (vids)
- Φλόριντα: Ο Ζελένσκι συναντά τον Τραμπ – Τι θα ζητήσει και ποια η στάση της Ρωσίας
