Σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι»
Η ταινία «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» αποτελεί μια πλούσια παραγωγή. Ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα ιστορικά στοιχεία. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, στην Αίγινα, στον Ναό της Αφαίας και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, όπου ολοκληρώθηκαν πέντε μήνες αργότερα. Εκτός Ελλάδος η παραγωγή ταξίδεψε μέχρι την Πετρούπολη και το Αστραχάν. Δείτε το βίντεο με το making of.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.