Η χώρα χρειάζεται ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος
Την άποψή του ότι «η χώρα χρειάζεται ένα ριζοσπαστικό-ανατρεπιτκό, ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα» και μάλιστα «χωρίς καθυστερήσεις, περιστροφές, αναστολές» διατυπώνει εκ νέου ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι «όλες οι πρωτοβουλίες θα ληφθούν αφού η χώρα σταθεί όρθια» εννοώντας πιθανότατα την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Την άποψή του ότι «η χώρα χρειάζεται ένα ριζοσπαστικό-ανατρεπιτκό, ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα» και μάλιστα «χωρίς καθυστερήσεις, περιστροφές, αναστολές» διατυπώνει εκ νέου ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στη Realnews.
«Μπορεί να γίνει νέο κόμμα, μπορεί να συνεργαστούν τα υφιστάμενα, καθώς και όλες οι δυνάμεις του χώρου σε ένα νέο σχήμα, δεν είναι όμως ώρα για αυτά. Πρώτα η χώρα και μετά το πολιτικό της σύστημα» διευκρινίζει ο πρώην υπουργός.
Ερωτηθείς εάν η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει, ο κ. Λοβέρδος απαντά ότι «όλες οι πρωτοβουλίες θα ληφθούν αφού η χώρα σταθεί όρθια» εννοώντας πιθανότατα την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
«Νωρίτερα, θα ήταν εθνικά και πολιτικά προβληματική η οποιαδήποτε κίνηση» συμπληρώνει.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος παραδέχεται ότι υπήρξε «απόλυτη διαφωνία» με το ΠΑΣΟΚ και κατηγορεί την Ιπποκράτους και έλλειψη στρατηγικής.
«Οι διαφωνίες σε θέματα στρατηγικής πρέπει να οδηγούν σε καθαρές λύσεις. Αυτό έκανα και αυτός θα είναι ο οδηγός μου στις επόμενες κινήσεις μου» προσθέτει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πετρούπολη: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ – Εντοπίστηκαν 7 ανήλικοι με αλκοόλ – Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος
- Σέρρες: Σε σωφρονιστικό κατάστημα ανήλικων ο 16χρονος για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου
- Ομολογία αποτυχίας του Λανουά μέσω… σφυρίχτρας
- Απίστευτο περιστατικό στη Λεωφόρο Συγγρού: Τηλεόραση «πέταξε» από σχάρα αυτοκινήτου
- ΠΑΣΟΚ για Βορίδη: Κουνά το δάχτυλο στο Μαξίμου και τους αγρότες – Άλλο ένα δείγμα της αλαζονείας της ΝΔ
- Ξυλοκόπησαν 16χρονη μαθήτρια από την Κίνα στον Άγιο Παντελεήμονα – Συνελήφθησαν 4 ανήλικες
