Εξιτήριο πήρε από νοσοκομείο της Λευκωσίας ο Ιωάννης Τραγάκης
Βελτιωμένη είναι η υγεία του πρώτου αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος πήρε εξιτήριο από την εντατική του καρδιολογικού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και επέστρεψε στην Αθήνα. Ο κ. Τραγάκης είχε εισαχθεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ενοχλήσεις στο κεφάλι και οξεία δύσπνοια.
Βελτιωμένη είναι η υγεία του πρώτου αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος πήρε εξιτήριο από την εντατική του καρδιολογικού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και επέστρεψε στην Αθήνα.
Ο κ. Τραγάκης είχε εισαχθεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ενοχλήσεις στο κεφάλι και οξεία δύσπνοια.
Ο Διευθυντής Καρδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Ευαγόρας Νικολαΐδης δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του κ. Τραγάκη έχει βελτιωθεί, μετά την χορήγηση της κατάλληλης αγωγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι


