Μεθυσμένος Γερμανός βρήκε το αυτοκίνητό του δύο χρόνια μετά
Το αυτοκίνητό του ανακάλυψε ένας άνδρας στο Μόναχο της Γερμανίας, ο οποίος είχε ξεχάσει που το είχε παρκάρει... δύο χρόνια πριν. Μετά από ένα γερό μεθύσι τον Δεκέμβριο του 2010, ο 33χρονος σήμερα άνδρας δεν μπορούσε να θυμηθεί πού βρισκόταν το αυτοκίνητό του.
Το αυτοκίνητό του ανακάλυψε ένας άνδρας στο Μόναχο της Γερμανίας, ο οποίος είχε ξεχάσει που το είχε παρκάρει… δύο χρόνια πριν.
Μετά από ένα γερό μεθύσι τον Δεκέμβριο του 2010, ο 33χρονος σήμερα άνδρας δεν μπορούσε να θυμηθεί πού βρισκόταν το αυτοκίνητό του.
Ο άνδρας το αναζήτησε την επόμενη ημέρα, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έκανε δήλωση απώλειας στην αστυνομία.
Οι Αρχές ανακάλυψαν τυχαία το αυτοκίνητο, όταν τροχονόμος διαπίστωσε ότι τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είχαν λήξει. Το αμάξι βρισκόταν τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από τον δρόμο που ο 33χρονος Γερμανός θεωρούσε ότι είχε παρκάρει.
«Το παράξενο είναι ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε τόσο μακριά, αν και ο ιδιοκτήτης ήταν σχεδόν σίγουρος για το πού το είχε αφήσει» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου.
Στο πορτ-μπαγκάζ βρίσκονταν εργαλεία αξίας 40.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (pic)
- Ιράν: Ο Αλιρέζα Αραφί προσωρινός αντικαταστάτης του Χαμενεΐ – Ποιος είναι ο 67χρονος κληρικός
- Live streaming: Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος
- Ιράν: Viral ξανά η Ιρανή που άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
- Πάπας Λέων για τον πόλεμο στο Ιράν: «Σταματήστε τη δίνη της βίας πριν μετατραπεί σε οριστικό βάραθρο»
- Trump’s War on Iran Threatens to Drive Up Oil Prices and Inflation