Στη Βουλή διαβιβάστηκαν δικογραφίες με μηνυτήριες αναφορές κατά πολιτικών προσώπων
Διαβιβάστηκαν στη Βουλή, από το υπουργείο Δικαιοσύνης, βάσει του νόμου περί «ποινικής ευθύνης υπουργών» οι δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί μετά από μηνυτήριες αναφορές πολιτών αλλά και της Χρυσής Αυγής, κατά πρώην πρωθυπουργών και υπουργών καθώς και κατά του νυν πρωθυπουργού.
Διαβιβάστηκαν στη Βουλή, από το υπουργείο Δικαιοσύνης, βάσει του νόμου περί «ποινικής ευθύνης υπουργών» οι δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί μετά από μηνυτήριες αναφορές πολιτών αλλά και της Χρυσής Αυγής, κατά πρώην πρωθυπουργών και υπουργών καθώς και κατά του νυν πρωθυπουργού.
Ειδικότερα οι δικογραφίες αφορούν μηνυτήριες αναφορές:
- Χρυσής Αυγής κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια
- Δ.Κλαπάκη κατά των διατελέσαντων πρωθυπουργών Λουκά Παπαδήμου, Γιώργου Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και κατά των διατελέσαντων υπουργών Ευάγγελο Βενιζέλο, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Κώστα Σκανδαλίδη, Προκόπη Παυλόπουλο, Νίκου Σηφουνάκη.
- Ντ.Κρητικοπούλου κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, του πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γ.Παπακωνσταντίνου και των μελών του υπουργικού Συμβουλίου και των βουλευτών που συμφώνησαν και ψήφισαν τα δύο μνημόνια.
- Αρ.Τσιαντού κατά του διατελέσαντος υπουργού Υγείας Δ.Αβραμόπουλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H SpaceX σχεδιάζει είσοδο στο χρηματιστήριο με αποτίμηση άνω του 1 τρισ.
- Διεθνές Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: Ένα νέο σημείο αναφοράς που αλλάζει τα δεδομένα στην ογκολογική φροντίδα
- Αγωγή-φρένο στη mega εξαγορά: Καταναλωτής ζητά να μπλοκαριστεί το deal των 72 δισ. της Netflix για τη Warner Bros
- Κικίλιας: Οι αμερικανικές επενδύσεις σε ναυτιλία και ναυτιλιακές υποδομές θα φέρουν δυναμική ανάπτυξη
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί το νερό της Θεσσαλονίκης
- Με αυξημένα έσοδα και έξοδα ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
