Αυτή τη φορά η μούσα του αρώματος δεν είναι μία σταρ από το Χόλιγουντ. Είναι ένα σκερτσόζικο μαύρο καρτούν που σχεδίασαν οι Γάλλοι δημιουργοί Florence Deygas και Olivier Kuntzel που έδωσαν εικόνα στο άρωμα του Guerlain, το La Petite Robe Noire.
To άρωμα, που κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα, δεν είναι ακριβώς καινούργιο. Έχει ήδη δύο χρόνια ζωής και προοριζόταν αποκλειστικά για τις πελάτισσες του οίκου. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό είναι διαθέσιμο στην αγορά για όλες μας.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.