Λουτρό αίματος στο World of Warcraft, χάκερ σκότωσαν όλους τους χαρακτήρες
Χάκερ που κατάφεραν να εισβάλουν στον εικονικό κόσμο του World of Warcraft δολοφόνησαν όλους τους χαρακτήρες σε ορισμένες μεγάλες πόλεις του παιχνιδιού, από τους ίδιους τους παίκτες μέχρι τους χαρακτήρες που παράγει το ίδιο το παιχνίδι. Σε εικόνες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, οι σκελετοί σχηματίζουν ολόκληρα βουνά στους δρόμους.
Χάκερ που κατάφεραν να εισβάλουν στον εικονικό κόσμο του World of Warcraft δολοφόνησαν όλους τους χαρακτήρες σε ορισμένες μεγάλες πόλεις του παιχνιδιού, από τους ίδιους τους παίκτες μέχρι τους χαρακτήρες που παράγει το ίδιο το παιχνίδι.
Σε εικόνες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, οι σκελετοί σχηματίζουν ολόκληρα βουνά στους δρόμους.
Η εταιρεία Blizzard Activision που αναπτύσσει το World of Warcraft επιβεβαίωσε το πρωτοφανές μακελειό και υποσχέθηκε ότι πήρε μέτρα για να αποτρέψει την επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.
«Ορισμένα βασίλεια [του παιχνιδιού] επηρεάστηκαν από παρέμβαση εντός του παιχνιδιού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των χαρακτήρων των παικτών, καθώς και χαρακτήρων που δεν ανήκουν στους παίκτες, σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες πόλεις [του παιχνιδιού]» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας με την ονομασία «Nethaera».
Πρόσθεσε ότι το κενό ασφάλειας που αξιοποίησαν οι χάκερ «έχουν ήδη διορθωθεί, οπότε το περιστατικό δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί».
Περισσότεροι από δέκα εκατομμύρια χρήστες, από τους οποίοι οι μισοί εκτιμάται ότι βρίσκονται στην Κίνα, είναι συνδρομητές στο δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι.
Παραμένει ακόμα ασαφές πώς η Blizzard Activision θα τους αποζημιώσει μετά την εκτέλεση των χαρακτήρων τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greece Extends Deadlines for Home Energy Upgrade Schemes
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Μύκονος: Γιωτ των 220 εκατομμυρίων ευρώ αγκυροβόλησε στην Ψαρρού – Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- Λίβανος: Στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος Αούν – Θα συναντηθεί με τον Τραμπ
- Δούρου στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Θα πάμε στις εκλογές είτε με ενωτικό ψηφοδέλτιο με όσους θέλουν, είτε αυτόνομα
- Τροχαίο στο Ίλιον: Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα – Διακοπή κυκλοφορίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442