Εκ νέου στη Βουλή η τροπολογία για την κατάργηση εισφορών υπέρ ΟΕΚ – ΟΕΕ
Κατατέθηκε ξανά την Παρασκευή για την κατάργηση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του ΟΕΚ και του ΟΕΕ, η οποία είχε αποσυρθεί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς είχε κατατεθεί σε άσχετο νομοσχέδιο.
Κατατέθηκε ξανά την Παρασκευή για την κατάργηση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του ΟΕΚ και του ΟΕΕ, η οποία είχε αποσυρθεί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς είχε κατατεθεί σε άσχετο νομοσχέδιο με τα θέματα του υπουργείου, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό της Βουλής.
Η τροπολογία, με την οποία μειώνονται συνολικά κατά 1,1% οι εργοδοτικές εισφορές, κατατέθηκε στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Επίσης, στην Πράξη περιλαμβάνεται η νέα ευνοϊκή ρύθμιση για τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
- Στον ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου στη Νέα Μάκρη

