Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον Τ.Κρουζ, την κατάθλιψη μετά το διαζύγιο και την... Κ.Χολμς

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον Τ.Κρουζ, την κατάθλιψη μετά το διαζύγιο και την… Κ.Χολμς

Δεν μιλά συχνά για τον χωρισμό της από τον Τομ Κρουζ, αλλά η Νικόλ Κίντμαν έσπασε πρόσφατα τη σιωπή της σε περιοδικό της Αυστραλίας τόσο για το επίπονο διαζύγιό της από τον διάσημο σταρ, όσο και για τον χωρισμό του Κρουζ από την Κέιτι Χολμς. «Δεν της μίλησα ποτέ» λέει η ηθοποιός, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που ήθελαν την Κίντμαν να προσφέρει χείρα βοηθείας στην Χολμς.

Δεν μιλά συχνά για τον χωρισμό της από τον Τομ Κρουζ, αλλά η Νικόλ Κίντμαν έσπασε πρόσφατα τη σιωπή της σε περιοδικό της Αυστραλίας τόσο για το επίπονο διαζύγιό της από τον διάσημο σταρ, όσο και για τον χωρισμό του Κρουζ από την Κέιτι Χολμς.

«Δεν της μίλησα ποτέ» λέει η ηθοποιός, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που ήθελαν την Κίντμαν να προσφέρει χείρα βοηθείας στην Χολμς.

«Τους εύχομαι κάθε καλό, αλλά δεν είχα εμπλοκή σε τίποτα από όλα αυτά (που συνέβησαν)» είπε η διάσημη σταρ στο Who magazine.

Η ηθοποιός που ήταν παντρεμένη με τον Κρουζ από το 1990 έως το 2001, μίλησε και για την περίοδο μετά το διαζύγιό της. Είπε ότι ήταν «η πιο μοναχική» περίοδος.

«Όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά, έπρεπε να ψάξω πραγματικά μέσα μου και να βρω τον δρόμο μου μέσα από την κατάθλιψη» είπε η Κίντμαν για τον χωρισμό της με τον Κρουζ.

«Ωστόσο, δεν το μετανιώνω. Έγινε στο πλαίσιο μιας διαδικασίας ωρίμανσης» είπε.

«Παντρεύτηκα πολύ γρήγορα και πολύ νέα. Αλλά δεν το μετανιώνω γιατί απέκτησα τα παιδιά μου, Μπέλα και Κόνορ και είχα έναν φανταστικό γάμο για ένα μεγάλο διάστημα» είπε.

Η Κίντμαν είπε ότι εκείνη ήταν μια φανταστική δεκαετία στη ζωή της.

«Εύχομαι σε όλους όσους είχαν σχέση με τη ζωή μου να είναι καλά, επειδή είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι σε μια διαδικασία συγχώρεσης και αγάπης» τόνισε.

Η Κίντμαν είναι παντρεμένη από το 2006 με τον τραγουδιστή της κάντρι, Κιθ Έρμπαν. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την Σάντεϊ και την Φέιθ.

«Μου κάνει εντύπωση που είμαι μητέρα για τόσο μεγάλο διάστημα της ζωής μου» είπε στη συνέντευξή της. «Είναι παράξενο, αλλά εξαιτίας τους δεν νιώθω 45 χρονών».

Η ηθοποιός μίλησε και για την ξαφνική εγκυμοσύνη της (η Μπέλα και ο Κόνορ είναι υιοθετημένοι, η Φέιθ γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα.

Η εγκυμοσύνη αυτή ήταν «το θαύμα της ζωής μου», είπε. «Προσπάθησα και αποτύγχανα ξανά και ξανά» παραδέχθηκε.

«Κάθε γυναίκα που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα ξέρει την κατάθλιψη που τα συνοδεύει» είπε.

Εν τω μεταξύ, λεπτομέρειες του γάμου του Κρουζ με την Χολμς είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα χαρτιά του διαζυγίου, ο γάμος του ζευγαριού -που θεωρείτο αιφνίδιος- είχε «καταστραφεί ανεπανόρθωτα» τουλάχιστον έξι μήνες πριν την ημερομηνία που η Χολμς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Την ίδια στιγμή, η Huffington Post γράφει ότι το γεγονός πως ο Κρουζ μπορεί να βλέπει τη μικρή Σούρι, σημαίνει ότι λαμβάνει ειδικής μεταχείρισης από την Σαϊεντολογία. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τους κανόνες της Σαϊεντολογίας, ο ηθοποιός δεν θα έπρεπε να έχει καμία επαφή με την πρώην γυναίκα του και την κόρη του, εφόσον αυτές δεν είναι πια μέλη της εκκλησίας.

Το γεγονός της «ειδικής μεταχείρισης» φαίνεται πως έχει ενοχλήσει άλλα μέλη της Σαϊεντολογίας που δεν έχουν τη δυνατότητα να μιλούν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024