Ο C. Stoner επιστρέφει στο Motegi
Με ένα σύντομο μήνυμα στο blog του και στη σελίδα του στο Twitter o Casey Stoner δήλωσε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Grand Prix της Ιαπωνίας στην πίστα Twin Ring στο Motegi.
Φαίνεται πως η επιτυχημένη επέμβαση στο πόδι του C. Stoner εξελίσσεται καλά, το τραύμα αποθεραπεύτηκε και ο αναβάτης της Honda θα δώσει το παρόν στην Ιαπωνία (Motegi) για τον 15ο αγώνα της χρονιάς.
«Γεια σε όλους! Ήταν άλλη μια ήσυχη εβδομάδα εδώ στην Αυστραλία, όπου ξεκουράζομαι κάνω κάποια φυσιοθεραπεία και ακολουθώ τις εντολές του γιατρού μου για να ανακάμψω», έγραψε ο C. Stoner και πρόσθεσε:
«Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνομαι έτοιμος και ότι μπορώ να αγωνιστώ στο Motegi. Θα επανασυνδεθώ με την ομάδα μου την επόμενη εβδομάδα και δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στην πίστα».
«Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είμαι στο Bathurst, για τον αγώνα των V8 Supercars. Είχα την τύχη να πάω εκεί πέρσι και είμαι πολύ χαρούμενος, που πηγαίνω και πάλι φέτος. Πιστεύω πως είναι πραγματικά ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού» και κατέληξε: «Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα, τα οποία στείλατε, ανυπομονώ να επιστρέψω στο Motegi μπροστά σε όλους τους οπαδούς μας στο σπίτι της Honda! Θα τα… πούμε την επόμενη εβδομάδα Casey!»
auto.in.gr
- Ιράν: Απάνθρωπη βαρβαρότητα, με εξόντωση διαδηλωτών και απόκρυψη των όσων συμβαίνουν, λέει ο Ιταλός πρόεδρος
- Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 85-78: Πλήρωσε τις απουσίες και την κακή του άμυνα
- Ο Στίβεν Τσούμπερ στον Ατρόμητο κι επίσημα – Μέχρι πότε υπέγραψε (vid)
- «Θαυμάσια» η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την Ματσάδο
- H CIA προσλαμβάνει κατασκόπους από την Κίνα με ένα βίντεο βγαλμένο από ταινία [βίντεο]
- ΑΤΛΑΣ: H χρονιά της μαζικής φυγής στη σύνταξη – Έσπασαν τα κοντέρ το 2025

