Επιστροφή στα κέρδη για την Ευρώπη και τη Νέα Υόρκη την Πέμπτη
Μετά από αρκετές ημέρες πτώσης, την Πέμπτη οι αγορές βρέθηκαν και πάλι σε θετικό έδαφος αν και τα κέρδη στην Ευρώπη δεν ήταν πολύ μεγάλα· καλύτερα κινήθηκε η Γουόλ Στριτ.
Μετά από αρκετές ημέρες πτώσης, την Πέμπτη οι αγορές βρέθηκαν και πάλι σε θετικό έδαφος αν και τα κέρδη στην Ευρώπη δεν ήταν πολύ μεγάλα· καλύτερα κινήθηκε η Γουόλ Στριτ.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones είχε άνοδο 0,54% στις 13.485,97 μονάδες. Σημαντικά ανοδικά κινήθηκε και ο Standard and Poor’s 500 ο οποίος έκλεισε στις 1.447,16 μονάδες έχοντας άνοδο 0,97%.
Ο Nasdaq είχε σημαντική άνοδο 1,39% ως τις 3.136.60 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο ενισχύθηκε 0,20% στις 5,779.42 μονάδες ενώ αντίστοιχα και η Φρανκφούρτη κατέγραψε και αυτή άνοδο 0,20% στις 7,290.02 μονάδες.
Ο CAC στο Παρίσι είχε άνοδο 0,71% στις 3,439.32 μονάδες. Οριακά (0,01%) ήταν τα κέρδη του SMI στη Ζυρίχη που έκλεισε στις 6,545.91 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο
