Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan

Nissan

Ένα ακόμη SUV με συμπαγείς διαστάσεις παρουσιάζει η Nissan στο Παρίσι. Το ΤeRRA concept οδηγεί τη μηδενικών ρύπων αυτοκίνηση σε ένα νέο επίπεδο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το δυναμικό του σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του τετραθέσιου εσωτερικού του. Επίσης, το TeRRA concept ξεχωρίζει για τη χρήση πρωτοποριακών υλικών, όπως για τα αφαιρούμενα στοιχεία του εξοπλισμού […]

Ένα ακόμη SUV με συμπαγείς διαστάσεις παρουσιάζει η Nissan στο Παρίσι. Το ΤeRRA concept οδηγεί τη μηδενικών ρύπων αυτοκίνηση σε ένα νέο επίπεδο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το δυναμικό του σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του τετραθέσιου εσωτερικού του. Επίσης, το TeRRA concept ξεχωρίζει για τη χρήση πρωτοποριακών υλικών, όπως για τα αφαιρούμενα στοιχεία του εξοπλισμού ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Την εποχή “NISMO” εγκαινιάζει με τη σειρά του το Juke, αποτελώντας την πρώτο τετράτροχο που διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά και φέρει την υπογραφή του αντίστοιχου τμήματος της Nissan. Το Juke NISMO διαθέτει την αναβαθμισμένη εκδοχή του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα άμεσου ψεκασμού των 1,6 λίτρων, ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο καθώς και νέες ρυθμίσεις πλαισίου που ενισχύουν ακόμη περισσότερο τον οδηγοκεντρικό του προσανατολισμό.

Με 200 ίππους και 250 Nm ροπής, το Juke NISMO επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα στη δικίνητη έκδοση και σε 8,2 δευτερόλεπτα στην τετρακίνητη εκδοχή του, η οποία θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Μιλώντας για τα δυναμικά χαρακτηριστικά του Juke NISMO, το ανανεωμένο 370Ζ με τις λιγοστές, ομολογουμένως, σχεδιαστικές αλλαγές, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την κατηγορία του.

Από εκεί και πέρα η Nissan παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Παρίσι την έκδοση ELLE του Micra, με την πανοραμική γυάλινη οροφή και το σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, όπως και το Qashqai 360 που ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό Around View Monitor.

Στη χώρα μας, η Nissan εφαρμόζει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου μία νέα τιμολογιακή πολιτική, προσφέροντας σημαντικά αυξημένες εκπτώσεις για τα Micra, Juke και Qashqai.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024