GP Σιγκαπούρης 2012: Ποινές για τους M. Schumacher και M. Webber
Οι αγωνοδίκες θεώρησαν υπεύθυνο τον M. Schumacher για την σύγκρουσή του με τον J. E. Vergne και παραβάτη τον M. Webber στο πέρασμά του στον K. Kobayashi.
O M. Webber (Red Bull – Renault)έχασε τον βαθμό που κέρδισε στο Grand Prix στη Marina Bay.
Ο Αυστραλός πήρε ποινή 20″ και από την 10η «έπεσε» στη 11η θέση. Η ποινή δόθηκε από τους αγωνοδίκες γιατί ο M.Webber όταν προσπέρασε τον K. Kobayasi (Sauber – Ferrari) πάτησε εκτός πίστας.
Όμως δύσκολο θα είναι Σαββατοκύριακο για τον Michael Schumacher στη Suzuka. Οι αγωνοδίκες του Grand Prix στη Σιγκαπούρη τιμώρησαν τον οδηγό της Mercedes AMG GP με ποινή 10 θέσεων στην εκκίνηση του Ιαπωνικού GP για τη σύγκρουσή του με τον Jean-Eric Vergne.
Το ατύχημα έγινε όταν ο M. Schumacher δεν κατάφερε να φρενάρει και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο μονοθέσιο του οδηγού της Toro Rosso – Ferrari . Το αποτέλεσμα ήταν και οι δύο να βρεθούν εκτός αγώνα.
Αυτή είναι η δεύτερη ποινή που δέχεται ο Michael Schumacher στο φετινό πρωτάθλημα μετά τις 5 θέσεις στον αγώνα του Μονακό. Τότε ο πολυπρωταθλητής είχε χάσει την pole position.
auto.in.gr
- Αρχεία Έπσταϊν: Τα email της Γκισλέιν Μάξγουελ με το «A» και οι σκιές γύρω από τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Χόλ: «Αυτον τον παίκτη πρέπει να σταματήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βίρτους»
- Γιατί Τραμπ και Πούτιν θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη;
- Ο Χάαλαντ ανέβηκε στη ζυγαριά μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: «Όλα καλά»
- Τηλεφωνικές απάτες: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα αναγνωρίζει ψεύτικες φωνές στις κλήσεις
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε προσωρινά τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη


