Οκτώ άτομα συνελήφθησαν για οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 10 εκατ. ευρώ
Οκτώ άτομα συνελήφθησαν το περασμένο διήμερο στην Αττική, για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.
Οκτώ άτομα συνελήφθησαν το περασμένο διήμερο στην Αττική, για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη για χρέη άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Ξεχωρίζουν άλλες δύο περιπτώσεις: Αυτή ενός 42χρονου επικεφαλής συνεργείου αυτοκινήτων που συνελήφθη στο Γέρακα για μη καταβολή χρεών ύψους 3,5 εκατ. ευρώ και αυτή ενός 52χρονου που συνελήφθη στο Π.Φάληρο με ατομικά χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1 εκατ. ευρώ περίπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη την Τρίτη
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442