Καταζητούμενος για τη δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού φέρεται να συνελήφθη στη Κιργιζία
Έναν Τούρκο που εμπλέκεται στη βάρβαρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού το 1996 φέρεται να συνέλαβαν οι Αρχές στην Κιργιζία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού και την οποία έχει στα χέρια της η Interpol.
Έναν Τούρκο που εμπλέκεται στη βάρβαρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού το 1996 φέρεται να συνέλαβαν οι Αρχές στην Κιργιζία.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη, πρόκειται για τον Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού και την οποία έχει στα χέρια της η Interpol.
Στην λίστα αυτή βρίσκονται άλλα δέκα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο τότε αρχηγός των κατοχικών δυνάμεων Ερσάν Κουντακσί.
Η πρεσβεία της Τουρκίας στην Κιργιζία χαρακτήρισε τις κατηγορίες εναντίον του Αρικλί ανυπόστατες.
Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Αρικλί συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μανάς και λόγω του ότι είχε στην κατοχή του «διπλωματικό» διαβατήριο της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου» οδηγήθηκε στη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας στην πρωτεύουσα Μπισκέκ και στη συνέχεια, όπως υποστηρίζουν, αφέθηκε ελεύθερος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις