Στη Σάμο μεταφέρθηκαν οι 58 μετανάστες που έφτασαν από την Τουρκία στο Αγαθονήσι
Στη Σάμο μεταφέρθηκαν οι 58 μετανάστες από την Συρία, την Αλγερία και την Παλαιστίνη, οι οποίοι κρατούνταν επί έξι ημέρες στο Αγαθονήσι. Είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα από τα τουρκικά παράλια. Από εκεί, 32 άτομα θα αναχωρήσουν για τον Πειραιά και το Μεταγωγών Αττικής. Οι υπόλοιποι θα κρατηθούν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου.
Στη Σάμο μεταφέρθηκαν οι 58μετανάστες από την Συρία, την Αλγερία και την Παλαιστίνη, οι οποίοι κρατούνταν επί έξι ημέρες στο Αγαθονήσι. Είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα μέσω των τουρκικών παραλίων.
Από εκεί, 32 άτομα θα αναχωρήσουν για το λιμάνι του Πειραιά και το Μεταγωγών Αττικής.
Στο Αγαθονήσι τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια, όταν ορισμένοι από τους μετανάστες επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής για να φύγουν.
Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου μαζί με 12 μετανάστες που έφτασαν από τα τουρκικά παράλια και άλλους 95 που κρατούνται από προηγούμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο
- Αφθώδης πυρετός: «Θυσιάζουν τη Λέσβο για να σωθεί η υπόλοιπη Ελλάδα»
- «Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη»: Η ζωή στη Γάζα έξι μήνες μετά την «εκεχειρία»
- Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» για τον Στέφανο Μπορμπόκη (pics)
- Πάπας Λέων σε Ντόναλντ Τραμπ: Θα συνεχίσω να μιλάω ενάντια στον πόλεμο και να προωθώ την ειρήνη
- Ιωάννα Τούνη: Απαντά στις κακές γλώσσες με μια συμβουλή της μητέρας της

