Στη μνήμη του Marco Simoncelli
Οι αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τον Marco Simoncelli στην πίστα του Misano.
Με ένα διαφορετικό event από τους αναβάτες του MotoGP ξεκίνησε το αγωνιστικό τριήμερο στην πίστα Misano «Marco Simoncelli». Όλοι οι συμμετέχοντες μαζεύτηκαν στην ευθεία της εκκίνησης/τερματισμού με ποδήλατα και έκαναν έναν γύρο προς τιμήν του αδικοχαμένου Ιταλού αναβάτη.
«Όταν έρχεσαι εδώ, σε μια πίστα με το όνομα του Marco, αισθάνεσαι περισσότερο την απώλεια. Πρέπει να κάνουμε έναν καλό αγώνα για τον Marco και την οικογένειά του», δήλωσε ο V. Rossi.
«Ο Marco ήταν πολύ καλός αναβάτης, χαρισματικός, και έχει πολλούς θαυμαστές. Νομίζω ότι είναι καλό που έδωσαν το όνομά του στην πίστα. Το άξιζε», δήλωσε ο Jorge Lorenzo.
auto.in.gr
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν
- Μαρδοχαίος Φριζής: «Εμπρός!» ήταν το σύνθημά του
- Η Netflix εξαγόρασε το μεγαλύτερο τμήμα της Warner για 72 δισ. δολάρια
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
