Με την Κριστίν Λαγκάρντ θα συναντηθεί ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας
Συνάντηση με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο περιθώριο του έκτακτου Eurogroup, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Λευκωσία. Μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος είναι και αυτό της επιμήκυνσης στο ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Συνάντηση με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο περιθώριο του έκτακτου Eurogroup, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Λευκωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η Κριστίν Λαγκάρντ δέχτηκε πρόσκληση που της απηύθυνε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να παρευρεθεί στη Λευκωσία, στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Αξιωματούχος του ΔΝΤ δήλωσε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι η κ. Λαγκάρντ «έχει να συζητήσει πολλά» με τον κ. Στουρνάρα, μεταξύ των θεμάτων και αυτό της επιμήκυνσης στο ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία