Σε Ντε Βινσέντι και Ράγιος της βραβεία της 2ης ημέρας
Ο Ρούμπεν Ράγιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, καθώς συγκέντρωσε το 51.98% των προτιμήσεων στη σχετική ψηφοφορία. Σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ, καθολική υπήρξε η επικράτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι. Το τέρμα που σκόραρε και χάρη στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ συγκέντρωσε το 86.84% των προτιμήσεων
Ο Ρούμπεν Ράγιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, καθώς συγκέντρωσε το 51.98% των προτιμήσεων στη σχετική ψηφοφορία.
Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης ξεχώρισε με την απόδοσή του στην άνετη νίκη των Αρκάδων με 3-0 επί της Κέρκυρας και επικράτησε των Ράφικ Τζιμπούρ (Ολυμπιακός) και Νίκου Μαραγκουδάκη (Πλατανιάς), που πήραν το 24.53% και το 23.49% των ψήφων αντίστοιχα.
Σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ, καθολική υπήρξε η επικράτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι.
Το τέρμα που σκόραρε και χάρη στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ συγκέντρωσε το 86.84% των προτιμήσεων, έναντι 7.71% του έτερου σκόρερ της ίδιας αναμέτρησης, Χοσέ Βελάσκες και 5.45% του Ηλία Αναστασάκου, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία.
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, τα Καλογεράκια πηγαίνουν στο Μουσείο Καζαντζάκη και παρουσιάζουν μία συναυλία εμπνευσμένη από τον λόγο και την αλληλογραφία του Νίκου Καζαντζάκη