«Βουτιά» λεωφορείου σε χαράδρα στο Μαρόκο, τουλάχιστον 42 οι νεκροί
Τουλάχιστον 42 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στο Μαρόκο, όταν λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από το Μαρακές με προορισμό το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας έπεσε σε χαράδρα. Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες εκτιμάται ότι είναι Μαροκινοί, αλλά δεν είναι ακόμη απολύτως ξεκάθαρο εάν ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και ξένοι.
Τουλάχιστον 42 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στο Μαρόκο, όταν λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από το Μαρακές με προορισμό το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας έπεσε σε χαράδρα.
Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες εκτιμάται ότι είναι Μαροκινοί, αλλά δεν είναι ακόμη απολύτως ξεκάθαρο εάν ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και ξένοι.
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην πόλη Ζερκτέν της επαρχίας Χαούζ. Οι τραυματίες φτάνουν τους 25, ορισμένοι από τους οποίους είναι σοβαρά.
«Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων» ανέφερε τοπικός αξιωματούχος. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι 25 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία της περιοχής. Το μαροκινό πρακτορείο MAP μετέδωσε πως τέσσερις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Πρόκειται για το σοβαρότερο τροχαίο που έχει συμβεί ποτέ στο Μαρόκο. Τον Νοέμβριο του 2010 λεωφορείο που μετέφερε εργάτες έπεσε σε ποτάμι κοντά στο Ραμπάτ με αποτέλεσμα να πνιγούν 24 άνθρωποι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σασουόλο – Φιορεντίνα 3-1: O… κατήφορος των «βιόλα» συνεχίζεται
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ελ Κααμπί είναι χαρούμενος εδώ, θέλει να βοηθάει την ομάδα»
- Δωρεάν εργαλεία AI σε φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την Google
- Η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ
- Bundesliga: Ασταμάτητη με νέα «πεντάρα» η Μπάγερν Μονάχου – Γκολ και ασίστ με την Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης (vids)
- Σκάνδαλο στην Ιταλία: Έρευνα για Gucci, Prada, Givenchy και άλλους οίκους για εκμετάλλευση εργατών
