“Fuga all day” στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
H κάρτα της συνδυάζει την εμπειρία ενός ποτού, των ποιοτικών πιάτων και τη χαλάρωση σε προσιτές τιμές. H πρόκληση για τη “FUGA All Day” είναι ένα ζευγάρι να μπορεί να απολαύσει τις γεύσεις και τον χώρο με περίπου 15 ευρώ το άτομο.
Η “FUGA All Day” ανοίγει στις 7 Σεπτεμβρίου και θα το γιορτάσει με συντροφιά τον βιρτουόζο στο ούτι Αλέκο Βρέτο και το συγκρότημά του. Μουσικός με προσωπική γραφή και με ένα κράμα world, jazz και latin μουσικής στις αποσκευές του, ο Αλέκος Βρέτος αυτοσχεδιάζει πάνω σε μελωδίες που συγκέντρωσε ταξιδεύοντας σε λιμάνια της Ανατολής, της λατινικής Αμερικής και της Μεσογείου προσφέροντας μια μοναδική μουσική βραδιά.
Ο χώρος θα φιλοξενεί ποικίλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις όλο το χειμώνα γεμίζοντας τις μέρες και τις νύχτες σας με διάφορες νοστιμιές, μεθυστικά cocktail, ήχους και χρώματα από κάθε πλευρά της γης.
| “FUGA All Day”: Kόκκαλη 1, Αθήνα, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, τηλ.: 210 7242979 |
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος

