Ποινή 3 θέσεων στον P. Maldonado
Ο οδηγός της Williams – Renault τιμωρήθηκε γιατί οι κριτές θεώρησαν πως περμπόδισε τον Ν. Hulkenberg.
Κάθε φορά που ο Pastor Maldonado διακρίνεται κάτι συμβαίνει. Βέβαια το αποκορύφωμα ήταν η φωτιά στα pits της Williams όταν πέτυχε τη νίκη στο Ισπανικό Grand Prix. Τώρα ήταν ποινή 3 θέσεων στην εκκίνηση του αγώνα στο Βέλγιο.
Ο οδηγός από τη Βενεζουέλα θα ξεκινήσει 6ος αντί για 3ος. Το αποτέλεσμα του πιλότου της Williams – Renault βρισκόταν υπό διερεύνηση από τους αγωνοδίκες λόγω συμβάντος στο Q1, όταν εμπόδισε τον Nico Hulkenberg.
Για το λόγο αυτό οι αγωνοδίκες έκριναν ότι ο P. Maldonado πρέπει να τιμωρηθεί και του επέβαλαν ποινή 3 θέσεων στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής.
Από αυτή την ενέργεια άμεσα ωφελημένοι ήταν οι K. Raikkonen, S. Perez και F. Alonso, οι οποίοι κερδίζουν από μία θέση και ανεβαίνουν 3ος, 4ος και 5ος αντίστοιχα.
auto.in.gr
- Τι ώρα είναι στον Άρη; Γιατί ο χρόνος τρέχει ταχύτερα στον γείτονα της Γης
- Προκλητικός ο Πολάκης – Φοβάται τα ύψη από τα θεωρεία – ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να σβήσει ο ήλιος – Ευτυχώς
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
- Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο: Οπαδός της ΑΕΛ Novibet λιβανίζει από την εξέδρα (vid)
- Αλεξανδρούπολη: Από διαρροή υγραερίου γεννήτριας ρεύματος ο θάνατος του ζευγαριού
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία

