Σύλληψη πέντε ατόμων για αρχαιοκαπηλία στο Αγρίνιο
Τέσσερις Έλληνες ηλικίας 22,39,44 και 56 ετών και ένας Αλβανός 31 ετών συνελήφθησαν στο Αγρίνιο με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία λίθινη προτομή γενειοφόρου άνδρα, ένα χρυσό δαχτυλίδι, ένα μεταλλικό κύπελλο, δύο ζωόμορφα μεταλλικά αντικείμενα και δύο χρυσά ενώτια.
Τέσσερις Έλληνες ηλικίας 22,39,44 και 56 ετών και ένας Αλβανός 31 ετών συνελήφθησαν στο Αγρίνιο με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Στην κατοχή τους, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία λίθινη προτομή γενειοφόρου άνδρα, ένα χρυσό δαχτυλίδι, ένα μεταλλικό κύπελλο, δύο ζωόμορφα μεταλλικά αντικείμενα και δύο χρυσά ενώτια.
Τα αντικείμενα επιδείχθηκαν σε αρμόδια αρχαιολόγο, η οποία αποφάνθηκε ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου «Για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Ηττήθηκε, αλλά προκρίθηκε η Ένωση
- Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου – Με βροχή και κρύο θα κάνουμε παρέλαση
- Μονέ, ένας φτωχός καλλιτέχνης που αναγκάστηκε να πάρει ληστρικό δάνειο
- Παναθηναϊκός – Γιάντραν Σπλιτ 10-11: Επέστρεψαν, αλλά ηττήθηκαν στην εκπνοή οι «πράσινοι»
- Πώς αμείβεται η 25η Μαρτίου
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για τη ρεβάνς με τη Μπέτις (vid)
