Επικοινωνία Σαμαρά – Λαγκάρντ, δρομολογείται συνάντηση με Ντράγκι
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, μετά από πρωτοβουλία της ίδιας. Σύμφωνα με πληροφορίες δρομολογείται συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτεί τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, μετά από πρωτοβουλία της ίδιας.
Κατά την επικοινωνία «συζητήθηκαν οι οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στην ευρωζώνη».
Σε συνέχεια των κρίσιμων αυτών επαφών, το γραφείο του πρωθυπουργού επικοινώνησε με το γραφείο του προέδρου του Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, και προγραμματίζεται συνάντηση στην Φρανκφούρτη.
Ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στην Αθήνα, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, παραμονή της ολιγόωρης επίσκεψης του στη ΔΕΘ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Ο Ρομπάι στις 4 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί το Βερολίνο και την επόμενη ημέρα το Παρίσι, όπου θα έχει επαφές με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντόρτμουντ-Μπόντο Γκλιμτ 2-2: Οι Νορβηγοί έριξαν «βόμβα» στη Γερμανία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή γα την αρμάδα του Γκουαρντιόλα
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: «Στοπ» του Βαλβέρδε στους Γάλλους
- Πάτρα: Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στο νοσοκομείο 32χρονος κρατούμενος
- Ουκρανία: Έστειλε το αναθεωρημένο ειρηνευτικό σχέδιο στις ΗΠΑ – Τα τρία έγγραφα που βρίσκονται στο τραπέζι
- Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση υποτιμά την νοημοσύνη των αγροτών, επενδύει στον κοινωνικό αυτοματισμό
