Υπό πίεση η ΔΕΗ από τα φέσια 700 εκατ. ευρώ Δημοσίου και ιδιωτών
Η αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας που εμποδίσουν την ορθή λειτουργεία της ΔΕΗ τέθηκε στο τραπέζι της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό. Στελέχη της επιχείρησης ανέφεραν μετά τη συνάντηση πως η έλλειψη ρευστότητας «αντιμετωπίζεται» προς το προς το παρόν μόνο με τη μη πληρωμή προμηθευτών.
Η αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας που εμποδίσουν την ορθή λειτουργεία της ΔΕΗ τέθηκε στο τραπέζι της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό.
Σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης των τιμολογίων, η διοίκηση της ΔΕΗ κρατά αποστάσεις και σημειώνει με νόημα ότι υπάρχει και η δυνατότητα μείωσης των φόρων.
Αναφορικά με το ζήτημα της ΔΕΠΑ συζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα της σύμβασης και το option 30% που έχει η ΔΕΗ στην ΔΕΠΑ. «Δεν θα ενεργοποιήσουμε την option αλλά πρέπει να αποζημιωθούμε όταν θα ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΠΑ και κοιτάμε να κάνουμε αποτίμηση του 30% σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ» ανέφεραν κύκλοι της ΔΕΗ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H Apple θα αποζημιώσει αγοραστές για τις διαφημίσεις «ανύπαρκτων» λειτουργιών ΑΙ
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Καθησυχαστικός ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για χανταϊό: Εξαιρετικά σπάνια η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Θεσσαλονίκη: Φίδια εμφανίστηκαν σε νηπιαγωγείο – Ανήσυχοι οι γονείς
- Τσουκαλάς κατά Κεραμέως: Λαϊκισμός είναι να εχθρεύεσαι οτιδήποτε σύγχρονο και καινοτόμο


