Αύξηση ρεκόρ σημείωσε τον Αύγουστο η κίνηση data στο δίκτυο 3G της Cosmote
Σημαντική χαρακτηρίζει η Cosmote την αύξηση στην κίνηση δεδομένων στο δίκτυό της τον Αύγουστο 2012. H αύξηση που έφτασε ακόμα και τον διπλασιασμό σε κάποιους προορισμούς διακοπών, αποδίδεται αφενός μεν στην χρήση του Διαδικτύου από τους συνδρομητές της αλλά και από τους ξένους επισκέπτες, όταν όλοι είχαν στην διάθεσή τους απεριόριστο Mobile Internet όλο τον Αύγουστο.
Σημαντική χαρακτηρίζει η Cosmote την αύξηση στην κίνηση δεδομένων στο δίκτυό της τον Αύγουστο 2012. H αύξηση που έφτασε ακόμα και τον διπλασιασμό σε κάποιους προορισμούς διακοπών, αποδίδεται αφενός μεν στην χρήση του Διαδικτύου από τους συνδρομητές της αλλά και από τους ξένους επισκέπτες, όταν όλοι είχαν στην διάθεσή τους απεριόριστο Mobile Internet όλο τον Αύγουστο.
H Cosmote αναφέρει ότι μόνο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η συνολική κίνηση που διεκπεραίωσε το δίκτυο 3G της αυξήθηκε κατά 15% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2011. Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ο όγκος δεδομένων από το σύνολο των συνδρομητών στο δίκτυο της εταιρείας αυξήθηκε κατά 42% σε σχέση με την ίδια ημέρα πέρυσι.
Η COSMOTE ειδικά για όλο τον Αύγουστο 2012 προσέφερε στους συνδρομητές του δικτύου της απεριόριστο mobile Internet για να μπορούν να σερφάρουν ξένοιαστα στις διακοπές τους από κινητό, tablet ή laptop.
Το δίκτυο της COSMOTE εξυπηρέτησε και ξένοι επισκέπτες της χώρας μας και όπως αναφέρεται ενδεικτικό της κίνησης είναι ότι ο αριθμός αυτών που χρησιμοποιούσαν ταυτόχρονα το δίκτυο της COSMOTE σε καθημερινή βάση το φετινό Αύγουστο να φτάνει και πάλι τους 500.000 χιλιάδες.
Από την Κρήτη έως το Κιλκίς και από την Κέρκυρα στο Ιόνιο έως τη Λέρο, το Αγαθονήσι και τη Λήμνο στο Αιγαίο πρωταγωνίστριες στην αύξηση της κίνησης 3G είναι οι περιοχές της Ελλάδας εκτός αστικών κέντρων που αποτελούν και προορισμούς διακοπών.
Την πιο εντυπωσιακή αύξηση παρουσίασαν τα Νότια Ιωάννινα, η Θεσπρωτία και η Λευκάδα όπου η κίνηση στο δίκτυο 3G το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ενισχύθηκε κατά περισσότερο από 100% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2011. Στην Πρέβεζα η κίνηση αυξήθηκε κατά 98%, στο Κιλκίς 92% ενώ στην Ευρυτανία κατά 73%. Στο νότιο Ρέθυμνο η αύξηση ανήλθε σε 65%, στην Κέρκυρα 40% ενώ στην Πάτμο, τη Λέρο και το Αγαθονήσι η κίνηση αυξήθηκε κατά 15%, πάντα σε σχέση με την περυσινή χρονιά.
Η COSMOTE δηλώνει πως μέσα από διαρκείς αναβαθμίσεις του δικτύου της κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες, αύξησε τη μέση ταχύτητα χρήστη κατά 40% και παράλληλα επέκτεινε το ήδη προηγμένο 3G δίκτυό της κατά 25%.
{{{related}}}
In.gr Τεχνολογία
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε