Συνάντηση Γ. Στουρνάρα με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για τις αποκρατικοποιήσεις
Η επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεργασίας που θα έχει σε λίγη ώρα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας με τον πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Τάκη Αθανασόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ταμείου κ. Γιάννη Εμίρη στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως και μέσα στον Σεπτέμβρη να έχουν φτάσει στο τέλος της διαδικασίας πώλησης η ΔΕΠΑ, η ΔΕΣΦΑ, τα Κρατικά Λαχεία και ο ΟΔΙΕ.
Η επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεργασίας που θα έχει σε λίγη ώρα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας με τον πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Τάκη Αθανασόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου κ. Γιάννη Εμίρη στο υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως και μέσα στον Σεπτέμβρη να έχουν φτάσει στο τέλος της διαδικασίας πώλησης η ΔΕΠΑ, η ΔΕΣΦΑ, τα Κρατικά Λαχεία και ο ΟΔΙΕ, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι τα μέσα Οκτώβρη θα έχει οριστεί σύμβουλος για την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επίσης, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προσδοκά ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα και η υπόθεση της ιδιωτικοποίησης της Δωδώνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο συνταγές για σπιτικό παγωτό
- Δήμος Α.Αναργύρων-Καματερού: Αποκαταστάθηκε πεζογέφυρα που ενώνει τους Α. Αναργύρους με τη Ν. Φιλαδέλφεια
- ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα, ο Ανδρουλάκης και η… Μπαρτσελόνα
- Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Ο νέος Κώδικας δεν είναι το τέλος της διαδρομής»
- Καινοτόμες θεραπείες: Δυο χρόνια αναμονής στην Ελλάδα για το 20% των φαρμάκων
- Επτά απαντήσεις για το μεγάλο ερώτημα «τι θα μαγειρέψω σήμερα;»

