Η Ζενίτ δίνει 13 εκατ. ευρώ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο
Πρόταση στη Σάλκε για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου κατέθεσε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», το οποίο επιβεβαίωσε η διοίκηση της Σάλκε, η ρωσική ομάδα προσέφερε 13 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Βερολίνου για ν' αποκτήσει τα δικαιώματα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.
Πρόταση στη Σάλκε για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου κατέθεσε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», το οποίο επιβεβαίωσε η διοίκηση της Σάλκε, η ρωσική ομάδα προσέφερε 13 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Βερολίνου για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.
«Πράγματι, το ενδιαφέρον της Ζενίτ για τον Κυριάκο είναι έντονο και επιμένουν για την απόκτησή του», δήλωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ομόλογό του της ρωσικής ομάδας, Ντίτμαρ Μπάιερσντορφερ.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης προσφέρει στον 20χρονο διεθνή άσο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές περίπου 1.5 εκατ. ευρώ, τις διπλάσιες από αυτές που έχει τώρα στη Σάλκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από τις επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους
- Νέα αποκάλυψη για τη δράση της ICE: Πράκτορας είχε σκοτώσει πολίτη το 2025
- 76ο Φεστιβάλ Βερολίνου: Χρυσή Αρκτος στα «Κίτρινα Γράμματα» του Ιλκέρ Τσατάκ
- Κρήτη: Έδειραν κατηγορούμενο μέσα στα δικαστήρια
- Ερνανγκόμεθ: «Ο πρώτος τίτλος σημαίνει πολλά – Εχουμε την πίεση να τους κερδίζουμε όλους» (vid)
- Ισπανία: Επενδύει στις σχέσεις με την Κίνα για την ασιατική στρατηγική της


