Έξω από τον Εμπορευματικό Σταθμό του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη επί της οδού Ελευθερίας κάποιος εκτέλεσε χθες έναν αδέσποτο σκύλο, που ζούσε εκεί, αφού τον φρόντιζαν κάτοικοι.
Περίοικοι άκουσαν στον πυροβολισμό αλλά δεν είδαν τον δράστη. Η φωτογραφία, που τράβηξαν σήμερα και ανέβασαν στο facebook μέλη του Συλλόγου Ζωόφιλων Ρέντη, δείχνει το πτώμα του σκυλιού σε αποσύνθεση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.
Οι φιλόζωοι κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον δράστη, ή είδε τι συνέβη να επικοινωνήσει μαζί τους στο τηλέφωνο: 6979005842. Μάλιστα δίνεται και αμοιβή!
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών