Η μητέρα και ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον αναλαμβάνουν την κηδεμονία των παιδιών του
Δικαστήριο του Λος Άντζελες διέταξε την Τετάρτη ότι η επιμέλεια των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον θα μοιραστεί μεταξύ της μητέρας του βασιλιά της ποπ, Κάθριν και του ανιψιού του, Τ-Τζει Τζακσον.
Δικαστήριο του Λος Άντζελες διέταξε την Τετάρτη ότι η επιμέλεια των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον θα μοιραστεί μεταξύ της μητέρας του βασιλιά της ποπ, Κάθριν και του ανιψιού του, Τ-Τζει Τζάκσον.
Μετά από δημόσια διαμάχη μεταξύ της 82χρονης μητέρας του Μάικλ Τζάκσον, και ορισμένων από τα αδέλφια του, το δικαστήριο παρενέβη για να διορίσει προσωρινό κηδεμόνα τον 34χρονο ανιψιό του τραγουδιστή, Τ-Τζει Τζάκσον.
Πριν από την ενδοοικογενειακή διαμάχη, η Καθρίν Τζάκσον είχε την αποκλειστική επιμέλεια του 15χρονου Πρινς, της 14χρονης Παρις, και του 10χρονου Μπλάνκετ.
Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε τον Ιούνιο του 2009.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για Μάρω Κοντού – «Θα τη θυμόμαστε όλοι με σεβασμό, τρυφερότητα και αγάπη»
- Φωτιά σε αγροτοδασική περιοχή στον Κολινδρό Πιερίας
- Η Ευρώπη ίσως κινδυνεύει με κλιματική κατάρρευση – Ερευνητές σπεύδουν στη Γροιλανδία για μετρήσεις
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
- Η ΚΕΔΕ στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη
- Λαγονήσι: Άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού μέσα σε κατάστημα






