Ο Β.Γριμάνης νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη ΛΑΡΚΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ», στη συνεδρίασή του την Τετάρτη, επέλεξε τον κ. Βασίλειο Γριμάνη για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πολυετής εμπειρία του κ. Γριμάνη στη διοίκηση μεγάλων βιομηχανικών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων -οι πιο πρόσφατες- στην Hellas Can, την ΕΛΒΑΛ και τη ΒΙΟΧΑΛΚΟ, σε συνδυασμό με τη ευρύτατη κοινωνική του δραστηριότητα, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της θητείας του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ», στη συνεδρίασή του την Τετάρτη, επέλεξε τον κ. Βασίλειο Γριμάνη για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πολυετής εμπειρία του κ. Γριμάνη στη διοίκηση μεγάλων βιομηχανικών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων -οι πιο πρόσφατες- στην Hellas Can, την ΕΛΒΑΛ και τη ΒΙΟΧΑΛΚΟ, σε συνδυασμό με τη ευρύτατη κοινωνική του δραστηριότητα, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της θητείας του.
O κ. Γριμάνης αποφοίτησε από το Ohio Northern University και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο University Of Mississipi.
Η ΛΑΡΚΟ Γ.Μ.Μ.Α.Ε. αποτελεί, ακόμη και σήμερα, το μεγαλύτερο παραγωγό σιδηρονικελίου στην Ευρώπη και έναν από τους πέντε μεγαλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως με εξαγωγές σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν το συμβόλαιο που δίνει στον Τζόουνς ο Ολυμπιακός και πότε έρχεται ο παίκτης στην Ελλάδα
- Αγρότες: Ανοίγουν μπάρες σε διόδια – Σε ποια σημεία εντοπίζονται προβλήματα στην κυκλοφορία
- Ιωάννης Παπαζήσης: «Στη δική μου γενιά έπεφτε ξύλο, ήμασταν έρμαια της κάθε τρέλας του σκηνοθέτη»
- Η AI κατακλύζει του YouTube: 20% του περιεχομένου είναι κακοφτιαγμένα «slop»
- Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 68-72: Σπουδαίο «διπλό» για τον «Δικέφαλο» με πρωταγωνιστή τον Ταϊρί (vid)
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
