Ο Β.Γριμάνης νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη ΛΑΡΚΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ», στη συνεδρίασή του την Τετάρτη, επέλεξε τον κ. Βασίλειο Γριμάνη για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πολυετής εμπειρία του κ. Γριμάνη στη διοίκηση μεγάλων βιομηχανικών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων -οι πιο πρόσφατες- στην Hellas Can, την ΕΛΒΑΛ και τη ΒΙΟΧΑΛΚΟ, σε συνδυασμό με τη ευρύτατη κοινωνική του δραστηριότητα, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της θητείας του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ», στη συνεδρίασή του την Τετάρτη, επέλεξε τον κ. Βασίλειο Γριμάνη για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πολυετής εμπειρία του κ. Γριμάνη στη διοίκηση μεγάλων βιομηχανικών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων -οι πιο πρόσφατες- στην Hellas Can, την ΕΛΒΑΛ και τη ΒΙΟΧΑΛΚΟ, σε συνδυασμό με τη ευρύτατη κοινωνική του δραστηριότητα, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της θητείας του.
O κ. Γριμάνης αποφοίτησε από το Ohio Northern University και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο University Of Mississipi.
Η ΛΑΡΚΟ Γ.Μ.Μ.Α.Ε. αποτελεί, ακόμη και σήμερα, το μεγαλύτερο παραγωγό σιδηρονικελίου στην Ευρώπη και έναν από τους πέντε μεγαλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως με εξαγωγές σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεντ Τρούιντεν: Big in Japan
- Καιρός – Κολυδάς: Με βροχές και πτώση θερμοκρασίας ξεκινά η εβδομάδα – Ποιες περιοχές θα είναι στο επίκεντρο
- LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας
- Αίγινα: Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί – Κραυγή απελπισίας από τους κατοίκους
- Ολυμπιακός: Θλάση ο Κόρι Τζόσεφ
- Η Ολίβια Κόλμαν αποκάλυψε πως νιώθει non-binary: «Πάντα με περιέγραφα στον άντρα μου σαν έναν γκέι άντρα»
