Οι Βραζιλιάνες ξεκαθάρισαν στις Αμερικανίδες ποιες είναι οι κορυφαίες στο βόλεϊ
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, τουλάχιστον στην περίπτωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Βραζιλίας. Όπως πριν από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο, έτσι κι απόψε στο Λονδίνο η ομάδα του Χοσέ Γκιμαράες νίκησε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τις ΗΠΑ, με 3-1, και κατέκτησε το δεύτερο (συνεχές) χρυσό μετάλλιό της στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ιαπωνίας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, καθώς στον «μικρό τελικό» επικράτησε 3-0 της Νότιας Κορέας, που κατετάγη στην 4η θέση.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, τουλάχιστον στην περίπτωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Βραζιλίας. Όπως πριν από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο, έτσι κι απόψε στο Λονδίνο η ομάδα του Χοσέ Γκιμαράες νίκησε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τις ΗΠΑ, με 3-1, και κατέκτησε το δεύτερο (συνεχές) χρυσό μετάλλιό της στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Η Βραζιλία έφτασε τις Κίνα και Ιαπωνία στην τρίτη θέση του πίνακα των χρυσών μεταλλίων, αφήνοντας την ομάδα του Χιου ΜακΚάτσον με την πίκρα του τρίτου χαμένου τελικού.
Τα σετ: 11-25, 25-17, 25-20, 25-17.
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ιαπωνίας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, καθώς στον «μικρό τελικό» επικράτησε 3-0 της Νότιας Κορέας, που κατετάγη στην 4η θέση.
Τα σετ: 25-22, 26-24, 25-21.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Είναι σε σοκ, είχε άγιο: Ο Τρύφωνας Σαμαράς για το ατύχημα της Πηγής Δεβετζή
- Τύρναβος: Κίνδυνος για την ομαλή λειτουργία του φράγματος τα φερτά υλικά
- Οι καιρικές συνθήκες στην Αστάνα: Ποια θα είναι η θερμοκρασία την ώρα του Καϊράτ – Ολυμπιακός (vids)
- Μια νύχτα μόνο: Το φιλί που αλλάζει τα πάντα
- Ξάνθη: Τροχαίο σοκ με δύο νεκρούς – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του IX που το προκάλεσε
- Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας

