Ορφανό «παρδαλό» αρνάκι υιοθετήθηκε από σκύλο Δαλματίας στην Αυστραλία
Μοιάζει σαν ιστορία βγαλμένη από κινούμενα σχέδια, αλλά δεν είναι... Ένα αρνάκι σε αγρόκτημα της Αυστραλίας γεννήθηκε πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Είναι άσπρο με μαύρες βούλες, και η μαμά του το εγκατέλειψε. Όμως, μία σκυλίτσα Δαλματίας που κατοικεί στο αγρόκτημα υιοθέτησε το νεογέννητο αρνάκι με τα σπάνια χαρακτηριστικά. Το καθαρίζει, το γλύφει και το φροντίζει και εκείνο την ακολουθεί παντού. Δείτε το βίντεο από το δίκτυο ABC.
Μοιάζει σαν ιστορία βγαλμένη από κινούμενα σχέδια, αλλά δεν είναι… Ένα αρνάκι σε αγρόκτημα της Αυστραλίας γεννήθηκε πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Είναι άσπρο με μαύρες βούλες, και η μαμά του το εγκατέλειψε. Όμως, μία σκυλίτσα Δαλματίας που κατοικεί στο αγρόκτημα υιοθέτησε το νεογέννητο αρνάκι με τα σπάνια χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο από το δίκτυο ABC
Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, όπου εκτρέφονται σκύλοι Δαλματίας, Τζον Μπόλτον αφηγήθηκε την ιστορία στο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
Η Ζόι, σκυλίτσα Δαλματίας, δεν έχει δικά της κουτάβια αυτή την περίοδο, και αποφάσισε να αφιερωθεί στο αρνάκι. Το καθαρίζει, το γλύφει και το φροντίζει και εκείνο την ακολουθεί παντού, αλλά είναι ο Τζον Μπόλτον και η σύζυγός του Τζούλι που το ταΐζουν γάλα με μπιμπερό.
Η γιατρός Χέιζελ, ειδική στη συμπεριφορά των ζώων από το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας, επισημαίνει πως αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ασυνήθιστη, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο μυαλό ενός ζώου.
Ο σκύλος γνωρίζει ότι το άλλο ζώο δεν ανήκει στο είδος του, όμως παρόλα αυτά το υιοθετεί γιατί είναι μωρό, λέει η γιατρός σύμφωνα με την ιταλική Stampa, που φιλοξενεί επίσης ρεπορτάζ για το αρνάκι και τη μαμά του, καθώς η φήμη τους έχει ξεπεράσει πια τα αυστραλιανά σύνορα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Συνελήφθη 46χρονος τσαντάκιας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Ηράκλειο
- Μαξίμου: Με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις και τακτικισμούς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φθορά από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Γερμανία: Δεν… άκουσε τον Τραμπ – Έστειλε στρατιώτες στη Γροιλανδία λόγω «ρωσικών και κινεζικών απειλών»
- Νέο ρεκόρ στον τουρισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίξω καλύτερα – Ο Γουεμπανιάμα είναι… εφιάλτης»
- Siegfried & Roy – Αγάπησαν τις λευκές τίγρεις, έκαναν σόου μαζί τους στο Λας Βέγκας, τους δάγκωσαν, άλλαξαν όλα
