Άγνωστοι νεαροί πυρπόλησαν άστεγο στην Αγία Πετρούπολη
Νεαροί έβαλαν φωτιά σε έναν άστεγο που κατάγεται από τη Λευκορωσία ο οποίος είχε βρει καταφύγιο σε κεντρική πλατεία στην παλιά πόλη της Αγίας Πετρούπολης με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η τοπική αστυνομία. Στη Ρωσία υπάρχουν 150.000 ως 350.000 άστεγοι, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. Όμως ειδικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός τους είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος, από 1,5 ως 4,2 εκατομμύρια σε συνολικό πληθυσμό περίπου 143 εκατομμυρίων.
Νεαροί έβαλαν φωτιά σε έναν άστεγο που κατάγεται από τη Λευκορωσία ο οποίος είχε βρει καταφύγιο σε κεντρική πλατεία στην παλιά πόλη της Αγίας Πετρούπολης με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η τοπική αστυνομία.
«Ένας άστεγος 38 ετών διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα στην πλάτη και τα χέρια», δήλωσε αστυνομική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άστεγος δήλωσε ότι άγνωστοι νεαροί του έβαλαν φωτιά κοντά σε μια πλατεία στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του» προσέθεσε η ίδια πηγή.
Στη Ρωσία υπάρχουν 150.000 ως 350.000 άστεγοι, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. Όμως ειδικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός τους είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος, από 1,5 ως 4,2 εκατομμύρια σε συνολικό πληθυσμό περίπου 143 εκατομμυρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Αλί Χαμενεΐ: Ο λάτρης του Τολστόι και του Στάινμπεκ που έγινε αγιατολάχ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση



