Προκρίθηκαν τα αδέλφια Γκουντούλα στα ημιτελικά της δικώπου άνευ πηδαλιούχου
Στόχος επετεύχθη για τους Απόστολο και Νίκο Γκουντούλα που πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο χρόνος των Ελλήνων αθλητών στα 2.000μ. ήταν 6:21:46 και ήταν ο 7ος των προκριματικών.
Στόχος επετεύχθη για τους Απόστολο και Νίκο Γκουντούλα που πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο χρόνος των Ελλήνων αθλητών στα 2.000μ. ήταν 6:21:46 και ήταν ο 7ος των προκριματικών.
«Στόχος ήταν να περάσουμε στην 12άδα και να γλιτώσουμε τα ρεπεσάζ. Πάντα η πρώτη κούρσα είναι δοκιμαστική. Βλέπεις τις δυνάμεις σου. Καταλάβαμε ότι οι Άγγλοι υπερείχαν και κάποια στιγμή θελήσαμε να κρατήσουμε δυνάμεις» είπαν οι Έλληνες αθλητές, που αγωνίσθηκαν μπροστά σε 30.000 θεατές.
Πρώτοι στη σειρά τους πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού οι Βρετανοί Τζορτζ Νας και Ουίλιαμ Σατς (6:16.58), ενώ δεύτεροι ήταν οι Ιταλοί Νικολό Μορνάτι και Λορέντσο Καρμποντσίνι (6:18.33).
Σε αγώνα ρεπεσάζ (30/7) θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά οι 4οι σήμερα Γερμανοί (Αντόν Μπράουν, Φελίξ Ντραότα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Καρδίτσα: Αυτό είναι το μαχαίρι της άγριας δολοφονίας του τραγουδιστή – Και δεύτερη σύλληψη από τις Αρχές
- Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Πήραν το Carabao Cup οι Πολίτες – Μοιραίος ο Κέπα για τους Κανονιέρηδες
- Νέα απόκρουση του Βενετικίδη, σε λόμπα του Ποντένσε (vid)
- Σπουδαία ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» με Ταρέμι (vid)
- Μέση Ανατολή: Θα τινάξει στον αέρα την παγκόσμια οικονομία η κρίση;
