Με ανατροπή οι Αμερικανίδες, με… καθυστέρηση οι Βορειοκορεάτισες
Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών των ΗΠΑ επικράτησε με 4-2 της Γαλλίας, στην πρεμιέρα του Ζ' ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων. Στον άλλο αγώνα, ο οποίος άργησε να αρχίσει περίπου μια ώρα λόγο... λάθος των διοργανωτών στη σημαία της Βορείου Κορέας, οι Ασιάτισες επικράτησε με 2-0 της Κολομβίας.
Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών των ΗΠΑ επικράτησε με 4-2 της Γαλλίας, στην πρεμιέρα του Ζ’ ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Γαλλία, μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ με την Τίνεϊ στο 12’, ενώ δύο λεπτά αργότερα έφτασε στο 2-0 με την Ντελί. Κάπου εκεί όμως, η ομάδα των ΗΠΑ «ξύπνησε» ισοφάρισε με τέρματα των Γουάμπαχ (19’) και Μόργκαν (32’).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αμερικανίδες πήραν την νίκη χάρη σε τέρματα των Λόιντ (56’) και ξανά της Μόργκαν (66′).
Νίκησαν με… καθυστέρηση οι Βορειοκορεάτισες
Στον άλλο αγώνα, ο οποίος άργησε να αρχίσει περίπου μια ώρα λόγο… λάθος των διοργανωτών στη σημαία της Βορείου Κορέας, οι Ασιάτισες επικράτησε με 2-0 της Κολομβίας.
Και τα δύο τέρματα των νικητριών σημείωσε η Κιμ στο 39 και στο 86′.
Η έναρξη της αναμέτρησης ήταν προγραμματισμένη για τις 21:45 ώρα Ελλάδας, αλλά μετά από λάθος των διοργανωτών κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων η οθόνη του γηπέδου πρόβαλε τη σημαία της Νότιας Κορέας αντί της Βόρειας με αποτέλεσμα οι βορειοκορεάτισες να αποχωρήσουν από το γήπεδο.
«Η νοτιοκορεατική σημαία παρουσιάστηκε στην οθόνη πριν από τη σέντρα κάτι που εκνεύρισε τις Βορειοκορεάτισες», είπε ο υπεύθυνος Τύπου του γηπέδου, Άντι Μίτσελ, και πρόσθεσε: «Έχουμε ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα και την Ολυμπιακή Επιτροπή της Βόρειας Κορέας. Ήταν ένα πραγματικό λάθος και ζητάμε συγγνώμη».
Η βαθμολογία:
Βόρεια Κορέα 3
ΗΠΑ 3
Γαλλία 0
Κολομβία 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση οδηγεί τα ΕΛΤΑ σε απαξίωση – Λουκέτα και εγκατάλειψη της καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας
- Οι πολυβιταμίνες ίσως επιβραδύνουν τη γήρανση, δείχνει μελέτη σε ηλικιωμένους
- Νέα Αριστερά: Μετά το έγγραφο Βάρρα μονόδρομος η προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Σοβαρός τραυματισμός και τέλος η σεζόν για τον Νίκολας Λαπροβίτολα
- Τσουκαλάς για ακρίβεια: Δεν αρκούν μέτρα για το θεαθήναι – Δεν μπορεί να σβήσεις την πυρκαγιά με ένα μπουκάλι νερό
- Καλωσήρθατε στη δυστοπία – Η τεχνητή νοημοσύνη ζωντανεύει τους νεκρούς με το αζημίωτο




