Τη μνήμη της Έιμι Γουάινχαουζ τίμησαν θαυμαστές και φίλοι έναν χρόνο μετά το θάνατό της
Δεκάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο τη Δευτέρα, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της, έναν χρόνο μετά το θάνατό της. Οι θαυμαστές άναψαν κεριά και άφησαν δώρα έξω από το σπίτι της.
Δεκάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο τη Δευτέρα, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της, έναν χρόνο μετά το θάνατό της.
Οι θαυμαστές άναψαν κεριά και άφησαν δώρα έξω από το σπίτι της, όπου η Γουάινχαουζ βρέθηκε νεκρή στις 23 Ιουλίου του 2011, σε ηλικία 27 ετών.
Η τραγουδίστρια με τη βαθιά φωνή πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ. Είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά.
Τη Δευτέρα η οικογένειά της εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι τιμά τη μνήμη «μιας κόρης και μιας αδελφής που σήμαινε τα πάντα» για αυτούς.
Μάλιστα, οι γονείς της νεαρής τραγουδίστριας ξέσπασαν σε δάκρυα στη διάρκεια της αγρυπνίας που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.
Ο πατέρας της, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα για να βοηθήσει ανθρώπους που παλεύουν με τον εθισμό από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, διάβασε μηνύματα θαυμαστών και τους ευχαρίστησε για την παρουσία και τη στήριξή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους





