Ελεύθεροι μετά την άσκηση διώξεων οι συλληφθέντες της Χαλυβουργίας
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των έξι συλληφθέντων απεργών της Χαλυβουργίας, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας το πρωί της Παρασκευής. Ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι έξι απεργοί, ενώ για την υπόθεση θα οριστεί ρητή δικάσιμος.
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των έξι συλληφθέντων απεργών της Χαλυβουργίας, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας το πρωί της Παρασκευής.
Εναντίον των έξι απεργών απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παράνομης βίας και της παραβίασης δικαστικής απόφασης (που προ μηνών είχε κρίνει παράνομη τη μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων της επιχείρησης).
Ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι έξι απεργοί, ενώ για την υπόθεση θα οριστεί ρητή δικάσιμος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]
- Λανουά: «Έκανε χέρι ο Ζοάο Μάριο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ» – vid
- Κικίλιας στη συνάντηση με Γκίλφοϊλ: «Συνεργασία με ΗΠΑ σε θέματα λιμενικών υποδομών, ναυτιλίας και ασφάλειας»
- Πάθη, αλήθειες και απομυθοποιήσεις: Οι «Γυναίκες στο Ντιβάνι» επιστρέφουν
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»
- ΕΕ: Η Σύνοδος Κορυφής για τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει συμφωνία