Στην έκδοση τρίμηνων εντόκων γραμματίων προχωρεί την Τρίτη το Δημόσιο
Στην έκδοση εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων προχωρεί αύριο, Τρίτη, το Ελληνικό Δημόσιο στοχεύοντας στην άντληση έως και 1,625 δισ. ευρώ. Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) βγαίνει για να δανειστεί 1,25 δισ. ευρώ. Σε αυτό το ποσό θα προστεθούν και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατ. ευρώ.
Στην έκδοση εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων προχωρεί αύριο, Τρίτη, το Ελληνικό Δημόσιο στοχεύοντας στην άντληση έως και 1,625 δισ. ευρώ.
Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) βγαίνει για να δανειστεί 1,25 δισ. ευρώ. Σε αυτό το ποσό θα προστεθούν και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται πως στην προηγούμενη δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων το Δημόσιο άντλησε 1,3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,31%, έναντι 4,34% στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία του Μαΐου.
Η έκδοση του Ιουνίου είχε υπερκαλυφθεί κατά 2,19 φορές, έναντι συντελεστή κάλυψης 2,32 στην προηγούμενη δημοπρασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΟ ΚΚΕ για Γροιλανδία: Απαράδεκτες οι απειλές των ΗΠΑ, συνένοχοι ΕΕ και ΝΑΤΟ
- Δύο γρήγορα γκολ για τη Μπόντο κόντρα στη Σίτι (vids)
- Στρασβούργο: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
- Ασφαλιστικές εισφορές: Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες – Πότε λήγει η προθεσμία επιλογής κατηγορίας
- Ακόμη ένα cancel: To Νetflix «κόβει» τη Μέγκαν Μαρκλ – «Απελπισμένη προσπάθεια αυτοπροβολής»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων – Που σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας