Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο στον Κάλαμο
Πυρκαγιά ξέσπασε στις 3:30 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Αγία Κυριακή Καλάμου Αττικής, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο αργά το απόγευμα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έκαψε έκταση με μικρά πεύκα και δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή.
Πυρκαγιά ξέσπασε στις 3:30 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Αγία Κυριακή Καλάμου Αττικής, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο αργά το απόγευμα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έκαψε έκταση με μικρά πεύκα και δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή.
Στο έργο της κατάσβεσης πήραν μέρος ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και των δήμων, με την συνδρομή και ιδιωτικών υδροφόρων, δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς η Microsoft ελπίζει να πετύχει «αρνητικές εκπομπές άνθρακα» έως το 2030
- Βέλγιο: Αθλητές έστηναν τουρνουά μπάσκετ για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες
- Είχαν στήσει κλώνο κεραίας κινητής τηλεφωνίας, έστελναν παραπλανητικά sms και υπέκλεπταν τραπεζικές κάρτες
- Γροιλανδία: Έφτασαν οι πρώτοι στρατιώτες από την Ευρώπη – Ποιες χώρες συμμετέχουν στην αποστολή
- Αντί να πάρει, θα δώσει – Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την περιουσία του πατέρα της και βρέθηκε χρεωμένη 115.000 δολάρια
- Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη – Πληροφορίες για τραυματία
