
Απερρίφθη το αίτημα άρσης της ασυλίας Χριστόφια για το Μαρί
Απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου το αίτημα για άρση της ασυλίας του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, που είχε κατατεθεί από τρείς οικογένειες θυμάτων της πολύνεκρης έκρηξης στο Μαρί. Πάντως, οι δικηγόροι των οικογενειών ανέφεραν ότι θα επανέλθουν μετά το τέλος της θητείας του κ. Χριστόφια.
Απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου το αίτημα για άρση της ασυλίας του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, που είχε κατατεθεί από τρείς οικογένειες θυμάτων της πολύνεκρης έκρηξης στο Μαρί.
Το Ανώτατο Δικαστήριο ανέφερε ότι δεν υπάρχει νομική υπόθεση κατά του προέδρου Χριστόφια, απόφαση που όπως τόνισε ο Γενικός Εισαγγελέας Π. Κληρίδης «μιλάει από μόνη της».
Πάντως, οι δικηγόροι των οικογενειών ανέφεραν ότι θα επανέλθουν μετά το τέλος της θητείας του κ. Χριστόφια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαριόλι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Πόρτο: «Είμαστε ξανά μια σπουδαία ομάδα»
- Το τέλος της Spirit είναι μόνο η αρχή των δεινών για τις αεροπορικές εταιρείες
- Νέα Μάκρη: Εξιχνιάστηκε έγκλημα με θύμα 36χρονο – Συνελήφθησαν η εν διαστάσει σύζυγός του και άλλα δύο άτομα
- Οικονομία και μόδα: Μήπως η γκαρνταρόμπα σας προβλέπει την επόμενη κρίση;
- LIVE: Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας
- Στην τρίτη κατά σειρά αύξηση των ποσοστώσεων παραγωγής συμφώνησε ο ΟΠΕΚ+
