Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στις 9 Ιουλίου επιστρέφει η τρόικα στο υπουργείο Εργασίας
Για τις 9 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη της τρόικας στο υπουργείο Εργασίας, όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος. Ο υφυπουργός ανέφερε ότι θα επιδιωχθεί να επανέλθει η μετενέργεια στο εξάμηνο.
Για τις 9 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη της τρόικας στο υπουργείο Εργασίας, όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ την Παρασκευή ο υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος.
Ο υφυπουργός Εργασίας είπε ότι θα επιδιωχθεί να επανέλθει η μετενέργεια στο εξάμηνο.
«Δεν θα καταργηθεί καμιά νομοθετική πράξη. Εκείνο που θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε από την τρόικα… είναι ακριβώς η δυνατότητα της μετενέργειας να έχει την ισχύ που είχε πάντοτε» είπε ο υφυπουργός.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!