Παράταση για την υποβολή ασφαλιστικής-φορολογικής ενημερότητας σε πυρόπληκτους του 2007
Μέσα στις επόμενες μέρες με υπουργική απόφαση θα δοθεί παράταση τριών μηνών για να υποβληθεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στους πυρόπληκτους που έχουν κάνει αίτηση αναστολής πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών των δανείων τους. Θα αφορά επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2007.
Μέσα στις επόμενες μέρες, με Υπουργική απόφαση θα δοθεί παράταση τριών (3) μηνών για να υποβληθεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στους πυρόπληκτους που έχουν κάνει αίτηση αναστολής πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών των δανείων τους.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση αφορά τις επιχειρήσεις των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και πήραν δάνεια με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου.
Εξετάζεται η επέκταση της απόφασης και σε αυτούς που δεν πήραν εγγυημένα δάνεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar
- Ο Τραμπ, οι εκλογές και η «απειλή του κομμουνισμού»
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ, τo «φάντασμα» του άρθρου 16, και η συνταγματική αναθεώρηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442