Οι νικητές του διαγωνισμού MyDirect στο facebook.com/auto.in.gr
Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε μέσα από την σελίδα του auto.in.gr στο facebook για την ανάδειξη δυο τυχερών, οι οποίοι κερδίζουν 2 δωρεάν ασφάλειες αυτοκινήτου myCar Basic από τη myDirect, ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή της κλήρωσης, το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2012.
Οι τυχεροί της σχετικής διαδικασίας είναι οι: Ιωάννα Καραουλάνη και Αργύρης Τσαφαράς.
Οι δυο νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω facebook και e-mail για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους. Τους ευχόμαστε ασφαλείς και ξένοιαστες διαδρομές.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Το auto.in.gr μετρά ήδη σχεδόν 5.000 φίλους στο facebook οι οποίοι καθημερινά αυξάνονται. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας, για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και νέους διαγωνισμούς με χρήσιμα δώρα.
auto.in.gr
- ΠΑΣΟΚ: Απέτυχε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτη την ελληνική κτηνοτροφία
- Η στιγμή της καταδίωξης του τράπερ που συνελήφθη στα Πατήσια [βίντεο]
- Έπειτα από απουσία 40 ετών, οι ρινόκεροι επιστρέφουν στην Ουγκάντα
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Κουτσούμπας για δίκη Τεμπών: Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να παίξει άλλα παιχνίδια με τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων
- Το μέλλον είναι τώρα: Η Pophouse ετοιμάζει την «επιστροφή» της Τίνα Τέρνερ;

